Utmärkelser

Trots utmärkelser och diplom är ödmjukheten stor och att blanda den internationella arenan med salongen i Älghult verkar inte vara några som helst problem.

-Vi både vill och tycker att det är viktigt att arbeta regelbundet i Älghult.  Vi ska heller inte glömma att vi har fantastiskt duktiga frisörer som arbetar hos oss på våra salonger, poängterar Greger och Gunilla.

Företaget har idag har sammanlagt 14 frisörer samt en hudvårdsterapeut i verksamheten. Alla är en viktig del avBergfeldts framgångar, både på salongerna och visningarna.En sak står klart redan nu. Gunilla och Greger har fört sin glädje och passion för hår vidare och utbildat även nästa generation av frisörer, inte bara i Uppvidinge och Småland utan över hela världen.

ÅRETS FRISÖR 2015

ÅRETS HÅROLOG 2015

ÅRETS FÖRETAGARE 2015

ÅRETS HANTVERKARE 2015

ÅREST FRISÖR BLICKAR FRAMÅT

Under en och samma kväll tog Bergfeldts Frisörer hem två tunga priser.
Nu fortsätter företaget sin satsning på kunskap, kompetensutveckling, nytänkande och flexibilitet.

I konkurrens med 8000 andra företag inom frisörbranschen blev det ägarna och syskonen Gunilla och Greger Bergfeldt som fick ta emot den prestigefyllda utmärkelsen som Årets Frisörföretagare i Sverige 2015 på en gala i Stockholm.

– Inom branschen är detta det största och viktigaste kvittot på den kunskap, nytänkande och flexibilitet som krävs för att driva ett företag till framgång. När kunderna sedan säger ” vad roligt att VI vann” är det ett kvitto på att de känner delaktighet i vårt företag, säger Gunilla Bergfeldt och berättar att de ska lyfta fram företaget, kunder och medarbetare lite extra under kommande år.

Det senaste halvåret har varit händelserikt med nysatsningar på salonger i Växjö och Karlskrona som nu byggs upp från grunden. Bergfeldts Frisörer satsar mycket på ökad kompetensutveckling, både med nationella och internationella utmaningar, för att medarbetarna ska stärka sina kvalitéer.

– Det ger en direkt effekt på teknikvariationer och än mer personligt inriktad service. Vi arbetar på att ge kunderna en familjär känsla med ett innehåll av internationella tekniker och världsperspektiv. Närmast trenduppdrag är i New York, fototävlingar och Bröllopsmässan Sydost till hösten, vilket kunderna kommer märka av på våra kommande event.

Pierre Eklund

Årets Frisörföretagare i Sverige utses av en jury med personer som arbetar med företagsutveckling inom olika branscher. Juryn ser bland annat över bokslut med resultat, långsiktighet, ekonomisk hållbarhet, miljöpolicy och personalpolitik.

Den 5 mars, på Guldfesten i Kalmar, fick företaget även priset som Årets Hantverkare i Kalmar-regionen 2015 av Kalmar Fabriks- & Hantverksförening.