Frisör i Kalmar

Bergfeldts Frisörer i Kalmar öppnades upp sin salong 1998. Under åren har vi varit vunnit ” Årets Frisersalong” av tidningens Nöjesnytts läsare 4 gånger. Titeln som Årets Frisörföretag i Sverige fick vi 2016 av Sveriges frisörföretagare.

Vi arbetar med naturnära produkter, som både är ekologiska och godkända för konceptet ”Grön Salong”. Det är produkter som bland annat, inte belastar vår miljö på något sätt. Vi arbetar med resultatinriktade svenska hårvårdsprodukter från Hårologi. Alla våra frisörer är utbildade Hårologer. 2016 vann vi titeln, som årets Hårologi salong i Sverige.

Bröllop ligger oss varmt om hjärtat. Frisyrvisningar på Bröllopsmässan i Kalmar är ett av våra större projekt under året.Med en salong i två plan, och separat rum för att klä om till sin bröllopsklänning, är vi bra förberedda för att ta emot både mindre och större bröllops sällskap. Får oss är det viktigt med kunskap.

Våra frisörer är välutbildade & utbildar sin kontinuerligt för att kunna bästa teknik och förståelse i en bransch, där produkter ändras i hög fart. Klippning , färgning, slingor, permanent, rakpermanens, hårförlängning, festfrisyrer, student, bröllop, jag listan kan göras lång på vilka behandlingar du kan få hos oss. Vi är mycket måna om att föra vidare hantverkskunskapens bredd inom yrket. Detta resulterade i att vi fick utmärkelsen ” Årets Hantverkare i Kalmar län ” 2016.

Våra värdeord vi arbetar efter är ”Kunskap – Engangemang- Nyfikenhet” Våra kunder ska känna sig sedda, att vi lyssnar. Kunderna ska få en behandling med bra hantverkskunskap. En frist som ska hålla längre än vad kunden är van vid. Detta tack vare anpassa hantverksteknik och val av produkter till kundens hårtyp och mål med sitt hår.

HITTA TILL OSS

  • Bergfeldts Frisörer
    Larmgatan 42
    392 32 Kalmar
  • 0480-54565 (klicka för att ringa direkt från mobil)
  • Mån-Tor: 07.00-19.00, Fredag: 08.00-18.00, Lördagar 09 00-13 00


Vägbeskrivning via Google maps

Boka Online

Du bokar enkelt din egen tid online.

Boka här

Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.