Frisör i Växjö

Vi arbetar aldrig med aluminiumfolie eller överkonsumtion av kemiska produkter .Men skapar alla färgnyanser du önskar.

Söker du en frisör i Växjö, är du varmt välkommen till vår salong. Vår vision är att du som kund ska längta efter en stund av ro och egentid hos oss, samtidigt som vi lyfter fram ditt bästa jag. Vi är frisörer med bred kunskap, som kontinuerligt vidareutbildar oss för att du som kund ska få skräddarsydda produktrekommendationer och behandlingar med god hantverkskunskap anpassade för just dina behov och önskemål.

Vi är en plats för dig som söker en frisör i Växjö som arbetar hållbart. Vi skapar de färgnyanser du önskar men utan aluminium, du blir rekommenderad svensktillverkade och vårdande produkter som är individanpassade genom hårbottenanalys och hårtest. En stor del av Hårologis produkter är godkända för Grön Salong och största delen av vårt sortiment är även veganskt. Vi vill arbeta med ditt hår utan att göra negativa miljöavtryck.

Hos oss i hörnan Bäckgatan 14 / Norrgatan 19 i Växjö finner du Bergfeldts Frisörer, Hudsalong Nefertite och Annas hälsobyrå i samma lokaler. Med fokus på – Hår, Hud och Kropp. Du kan hos oss boka in ett Lyxpaket där du blir ompysslad från topp till tå. Vi vågar inte lova, men vill tro att du efter en stund hos oss kommer känna dig avslappnad och dessutom fin i håret.

Vi finns här för dig och vet att det kan vara svårt att få ihop vardagspusslet. Därför har vi tider från 07.00 till 19.00 och alltid lördagsöppet för att du ska hitta en tid och dag som passar. För att göra det enkelt för dig, kan du boka din tid dygnet runt via vår onlinebokning.

Med omtanke, kunskap och närvaro arbetar vi för att se dina behov för en mer hållbar vardag.
Vår vision “We bring life to your lifestyle” visar riktningen in i framtiden.

HITTA TILL OSS

  • Bergfeldts Frisörer
    Bäckgatan 14
    352 31 Växjö
  • 0470-24910 (klicka för att ringa direkt från mobil)
  • Mån-Fre 10.00-18.00 , Lördagar 9.00 – 14.00


Vägbeskrivning via Google maps

Boka Online

Du bokar enkelt din egen tid online.

Boka här

Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.